Arama

Gmail tasarımı değişiyor

1 yıl önce


Gmail tasarımı değişiyor
ad image

Teknoloji devi Google, popüler e-posta hizmeti Gmail için oluşturduğu yeni arayüzünü kullanıcılara sunmaya başladı. Bugüne kadar isteğe bağlı şekilde sunulan arayüz, bundan sonra varsayılan olarak sunulacak. Yeni Gmail tasarımı ile birlikte kullanıcılar, birçok hizmete tek bir yerden ulaşacak.

Google, kullanıcıları Gmail, Sohbetler ve Meet‘i tek bir arayüzde bir araya getiren yeni düzen için adım atıyor. Bir süredir sunmuş olduğu hizmetleri birleştirmek için Google, çalışmalar yapıyor. Şirket bir blog gönderisinde salı gününden itibaren bazı kişilerin varsayılan olarak Gmail’in yeni görünümünü göreceğini söyledi.

Yeni Gmail tasarımı için yine ekranın sol tarafı odak noktasında. Ancak, bu durum yeni tasarımda yer almıyor. Geliştiriciler, sol tarafa yeni bir menü bölümü ekleyerek, e-posta, Sohbetler, Meet, ve Spaces hizmetlerine ayrı menüler oluşturdu.

Böylece, e-postalarını inceleyen bir kullanıcı Mail kısmını tercih edecek. Video görüşmesi yapmak isteyen kullanıcı ise Meet bölümünü seçecek. Google tasarımı hakkında açıklama yaptı.

Etkinleştirildiğinde, yeni gezinme menüsü, sekmeler arasında geçiş yapmak veya yeni bir pencere açmak zorunda kalmadan gelen kutunuz, önemli konuşmalar arasında kolayca geçiş yapmanıza ve toplantılara katılmanıza olanak tanır.

Aynı zamanda şirket, çeşitli hizmetlerde daha taze bir görüntünün olduğunu da söyledi. Bununla birlikte kullanıcılar Gmail tasarımı ile birlikte hizmetlerin yerini istedikleri gibi değiştirebilecek. Bunun için yapmanız gereken tek şey, Gmail ekranının sağ üst kısmındaki Ayarlar butonunu kullanmak olacak. Yeni tasarıma geçtikten sonra istediğiniz hizmeti kalıcı olarak gizleyebilmeniz mümkün. Yeni tasarımın önümüzdeki iki hafta içinde tüm kullanıcılar için geçerli olması bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler