Arama

Genel Başkan Nizam PERK'ten DERİK'deki kaza için taziye mesajı

1 yıl önce


Genel Başkan Nizam PERK'ten DERİK'deki kaza için taziye mesajı
ad image

Genel Başkan Nizam PERK'ten DERİK'deki kaza için taziye mesajı

Nizamı Cedit Ocakları Genel Başkanı Doğu ve Güneydoğu Kanaat önderi Nizam Perk mesajında, "Gaziantep’ten sonra Memleketim Mardin’den gelen kaza haberi yüreğimizi dağladı.’

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor.

Genel Başkan Nizam PERK,’ Memleketim Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen yüreğimizi yakan elim kazada ebediyete intikal eden İnan Berk, İbrahim Halil Has, İsa Ayebe, Ahmet Aktay, Ünal Ekinci, Bese Bağlayan, Mülkiye Acar, Hamit Akkoyun, Servan Tanrısever, Mihriban Tanrısever, Necla Önen, Bover Babur, Yahya Ergin, Kemal Dağ, Velat Dağ, İrfan Aktaş, Baran Açan, Hatip Denk, Sitti Abun, Fesih Dağ kardeşlerime Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor. ‘dedi

Kazada yaralananlara acil şifalar diliyorum

Genel Başkan Nizam PERK,’ Memleketim Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen Yüreğimizi dağlayan kazada yaralanan Mihriban Tanrıseven, Dozvan Tanrıseven, Mehmet Ali Ateş, Şeyhmus İnci, Vedat Sancı , ,Sema Aba, Yunus Saçtatlı, Berivan Taş, Muhammed Süer, Baran Mercan, Mehmet Mevlüt kazanayı, Mehmet Sıddık Aktaş, Mehmet Ali albokoy ,Emine Kadiroğlu, Abdurrahman El, Hasan tosun, Yusuf Diyar Dağlı, Gülizar Aktaş, Mehmet çaplık, Nimetullah Vural’a Allahtan acil şifalar diliyorum dedim. ’dedi.

Çevre yolu yapılmasının takipçisi olacağız.

Genel Başkan Nizam PERK,’ Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen elim trafik kazası sonucu 20 insanımızın hayatını yitirmesi, ilçe halkının uzun bir zamandır istediği çevre yolu talebini, acı bir olay sonrasında ne kadar haklı bir talep olduğunu gözler önüne serilmiştir. Yüreğimizi yakan böyle kazaların bir daha gerçekleşmemesi için ilçe halkının çevre yolu talebinin gerçekleşmesinin takipçisi olacağız.’ dedi.

Genel Başkan Nizam PERK,’ Ciğerimizi dağlayan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bir kez daha başımız sağ olsun.’ dedi.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler