Arama

Galatasaray'da kâbus sona erdi

1 yıl önce


Galatasaray'da kâbus sona erdi
ad image

Galatasaray'da kâbus sona erdi

Dış sınıra karşı çıkan kulüplerden biri olan Galatasaray'ın sezon başında takım planlaması konusunda midesi zayıf olarak gösterilmişti. Teknik Direktör Okan Buruk, Abdülkerim ve Kerem dışında başlangıç kadrosuna yazacağı 3. ceketi seçmekte zorlandı. Ancak kaliteli yabancıların gelmesiyle forma rekabetinin artması yerli takımada olumlu yansıdı.

 Bu sezon Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, önümüzdeki sezon için de takım çalışması yapıyor. Kırmızılar, Manchester United'a önerilen eski oyuncusu Alex Telles'i transfer etmek istiyor. İngiliz basınından Team Talk, Manchester United'ın Alex Telles ile yollarını ayırdığını ve Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızla ilgilendiğini yazdı. Alex Telles, 2013-2014 sezonunda Gremio'dan 6 milyon euroya transfer oldu. kralbet giriş

 Juventus başantrenörü Francesco Calvo, sözleşmesi Haziran ayında sona eren Angel Di Maria hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcuyu öven Calvo Di Maria, "Soyunma odasının lideridir" ifadesini kullandı. Yıldız futbolcunun geleceği ile ilgili düşüncelerini dile getiren Calvo, "Onu kesinlikle takımımızda tutmak istiyoruz. Sözleşme konusunda temsilcilerle hala görüşmemiz gerekiyor. Yeni sözleşmeden eminiz" dedi.

 Atalanta, futbolcumuz Merih Demiral, Nelsson'ın peşine düştü. Todofichajes'in haberine göre; Lacivert-Siyahlar bir yıldız oyuncu için oldukça ciddi şeyler. Haberde Galatasaray'ın başarılı stoper için 20 milyon euro sipariş ettiği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutu rotasyonun önemli parçaları oldu. Kazımcan, sol bekte önemli bir opsiyon haline geldi.

 İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında sahanın yıldızı Yunus Akgün oldu. Muslera'nın sakatlığının ardından kaleyi devralan Okan Koçak güven veriyor.

 Hatayspor'dan son transfer olan Adekugbe'den bu yana 8 1 kuralını uyguluyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk artık 3 denklemle boğuşmuyor.

 Algarves takım arkadaşları Abdülkerim ve Kerem ile birlikte birçok yerli adayı bünyesine kattı.

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler