Arama

Fenerbahçe'de Şok Gelişme

2 yıl önce

Fenerbahçe'de Şok Gelişme

Fenerbahçe'de Şok Gelişme
ad image

Fenerbahçe'de Şok Gelişme

 

Fenerbahçe camiasında son dakika sürpriz bir gelişme yaşandı. İsmi Fenerbahçe takımı ile anılan ünlü futbolcu yeni bir kulüple anlaşma yoluna girdi. Sarı kanaryalı ekiple sözleşme imzalanması beklenen yıldız golcü Luis Nani'nin yeni adresinin ise Fluminense olduğu iddia ediliyor. Fenerbahçe taraftarları yaşanan bu son dakika gelişmesi ile ilgili haberleri bekliyordu. İsmi Fenerbahçe ile anılan bu ismin ise yeni bir takımla transfer görüşmelerine başladığı belirtiliyor. Yaşanan bu son dakika gelişmesi spor manşetlerinde ki yerini almayı başardı.

  

Portekizli Yıldız Fenerbahçe'ye Dönecek mi?

 

Eski sezonlarda Fenerbahçe takımında top koşturan Portekizli golcü futbolcu Luis Nani'nin takımına yeniden dönmek istediği iddiaları yer almıştı. Orlando City'den ani bir kararla ayrıldıktan hemen sonra hiçbir kulüple anlaşma sağlayamayan golcü futbolcu hakkında çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ancak konu ile ilgili net bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Luis Nani Orlando City den ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşma yapmadı. Bir sezon Fenerbahçe formasını taşıyan Nani'nin takıma geri dönebileceği iddiaları yer almıştı. mariogame.net

 

Luis Nani Şimdi Ne Yapacak

Portekizli futbolcunun yeni takımı ile ilgili flaş bir açıklama ise dün akşam saatlerinde Fabrizio Romano dan geldi. İtalyan gazetecinin takip ettiği habere göre golcü futbolcu Luis Nani için Brezilya Serie A ekiplerinden Fluminense nin devrede olduğu belirtiliyor. Söz konusu habere göre görüşmelerin devam ettiği ancak henüz netlik kazanmadığı bilgisi yer alıyor.

 

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler