Arama

Fenerbahçe'de Mesut Özil Rüzgarı

2 yıl önce

Fenerbahçe'de Mesut Özil Rüzgarı

Fenerbahçe'de Mesut Özil Rüzgarı
ad image

 

Fenerbahçe'de Mesut Özil Rüzgarı

Fenerbahçe'nin ünlü yıldızı Mesut Özil; Beşiktaş derbisinde attığı gol ve oyun performansı ile gönülleri kazandı. Fenerbahçe'de attığı goller ile de adından söz ettiren başarılı oyuncu derbide 90 dakika boyunca ilk 11'de mücadele etti.

Orta Sahanın Parlayan Yıldızı

Fenerbahçe takımına geldiği günden bu yana hep konuşulan Mesut Özil yer aldığı 14 maçta iyi bir performans ortaya koydu. Asist yıldızı olarak da lanse edilen başarılı futbolcu; yer aldığı maçlarda toplam 6 gol attı. Top peşinde de oldukça iyi bir iş çıkaran yıldız isim Beşiktaş derbisinde attığı penaltı ile takımının ilk golünü de kaydetti.

Forma giydiği 14 lig maçı içinde 6 gol atan başarılı orta saha oyuncusu; 2 gol pası ile de kendisini gösterdi. Yaptığı asistlerle hep futbol gündeminde olmayı başaran Mesut Özil; Fenerbahçe takımına geldiği günden bu yana iyi işler çıkarmayı hedefledi. İlk 11'de çıktığı maçlarda takımı için çaba gösteren başarılı futbolcu gol atarak bu çabasını da taçlandırdı. noktabet

6 Defa Gol Attı 

Beşiktaş derbisinde attığı penaltı ile beğenilen Mesut Özil daha öncesinde de rakip takımlara attığı gollerle çok konuşuldu. Galatasaray, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Giresunspor ve Kayserispora karşıda birer kez gol atma şansı yakalayan yıldız isim; saha içinde ki performansı ile de çok konuşuldu. Beşiktaş derbisinin adeta kilit ismi olan Mesut Özil; kendisinden beklenen performansı yakalamaya çok yaklaştı. 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler