Arama

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisinin Perde Arkası

6 yıl önce

Süper Lig'in ilk derbisi Fenerbahçe Beşiktaş maçı oldu. Ülker Stadı'nda ev sahibi Fenerbahçe, siyah-beyazlıları 2-1 yendi. Maçta yaşanan gergin anlar ve en önemli detaylar sizlerle.

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisinin Perde Arkası
ad image

SPONSOR iÇERİK

Süper Lig'in ilk derbisi Fenerbahçe Beşiktaş maçı oldu. Ülker Stadı'nda ev sahibi Fenerbahçe, siyah-beyazlıları 2-1 yendi. Maçta yaşanan gergin anlar ve en önemli detaylar sizlerle.

Uzun süredir bir derbide bu kadar çok kırmızı kart çıkmamıştı. 2 oyuncu Fenerbahçe'den 2 oyuncu Beşiktaş'tan olmak üzere toplamda 4 kırmızı kart gösterildi. Maçın sonlarına doğru iki takım da 9'ar kişi kaldı.

BJK'nin İspanyol oyuncusu Negredo, maçta hem tribünlerde hem de oyuncular ve hakem arasında yaşanan gerginlik hakkında yorum yaptı. Negredo'nun 'Kavgaya çıkmış gibiydiler' açıklaması olay yarattı. Negredo, attığı golün ofsayt sayılmasına duyduğu şaşkınlığı da dile getirdi. Hakem Ali Palabıyık ile en çok tartışan isimlerden biri Negredo oldu. Negredo, o golün sayılması durumunda Beşiktaş'ın maçı alabileceğini dile getirdi.

Öte yandan büyük derbinin olaylı hakemi Ali Palabıyık için beklenen karar geldi. Merkez Hakem Kurulu kararınca Palabıyık, uzun süre sahalardan uzak kalacak. En az altı hafta işine ara verilen Palabıyık, FB-BJK maçını kötü yönettiği gerekçesiyle uzaklaştırıldı. FIFA kokartını da tehlikeye sokmuş oldu.

Maç esnasında Fenerbahçe taraftarının Caner Erkin'e sürekli küfür etmesi ve sahaya madde fırlatılması, Erkin'in moralini bozmuştu. Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun da maç sonrası oyuncu hakkındaki yorumları Erkin'i çıldırttı.

Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe Stadı'nda yaşanan arbededen sonra, önümüzdeki hafta Trabzonspor maçında eski oyuncuları Sosa ve Olcay'ı alkışlarla karşılama kararı aldı.

23 Eylül Cumartesi akşamı oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçının bir diğer önemli anı BJK teknik direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe tribününe alınmasıydı. Güneş'in küfürleri hakem ve temsilci raporlarında yer buldu. Şenol Güneş, Beşiktaş aleyhine verilen bir karara sinirlenip hakeme küfretmesi üzerine sahadan atılmıştı. Futbol dünyasındaki en son gelişmeleri ve en yüksek oranları Trbet sitesinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: iddaabahistahmini.com

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler