Arama

Facebook Video Reklam Dönemi Başlıyor!

7 yıl önce

Sosyal paylaşım platformu Facebook reklam yayınında yen bir hizmete daha başlıyor, hem kullanıcıları için hem kendisi için hemde uygulamaya reklam vermek isteyen şirketler için yep yeni bir uygulama başlatma kararı aldı.

Facebook Video Reklam Dönemi Başlıyor!
ad image

Sosyal paylaşım platformu Facebook, hem kullanıcıları için hem kendisi için hemde uygulamaya reklam vermek isteyen şirketler için yep yeni bir uygulama başlatma kararı aldı. Bu kararla birlikte adeta bir taşla 3 kuş vuracak olan Facebook, hem kullanıcısını memnun edecek, hem reklam verecek müşteri portföyünü hemde kendi ekonomisini.


Eskiden sadece fotoğraf veya yazılı bildirimlerle reklam veren şirketler için videolu bir reklam dönemi başlatma kararı alan Facebook, böylelikle internet sitesinin çevresini daha temiz ve daha derli toplu tutacak. Görsellik açısından da oldukça iyi bir fikir olarak gözüken Video Reklam uygulaması, kullanıcıların da reklamlara olan ilgisinin artmasında yararlı olacak.


Bir çok ulusal şirketin hoşuna giden bu yeni uygulama için son çalışmalarını hazırlayan Facebook, tamamen bu yönde bir dönüş yapmış olacak. Alınan bu kararla birlikte reklamlarda video dönemi başlatan Facebook'un fiyat tarifesinin nasıl olacağıysa merak konusu.


Sosyal paylaşım devinin uygulayacağı bu çalışmanın ardından diğer sosyal paylaşım sitelerinin de benzer bir uygulamaya geçip geçmeyeceği merakla beklenirken, bahse konu reklam çalışmasının da çok yakın zamanda Facebook kullanıcılarına ''merhaba'' demesi bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler