Arama

F1 Otomobil Tanıtımı İstanbul Sokaklarında

3 yıl önce

F1 Otomobil Tanıtımı İstanbul Sokaklarında

F1 Otomobil Tanıtımı İstanbul Sokaklarında
ad image

 

F oyomobil yarış öncesinde araçlar şimdiden İstanbul sokaklarında boy gösterecek. Intercity İstanbul Park'ta 13–15 Kasım'da düzenlenecek olan F1 yarışı, otomobil tanıtımı için farklı bir yer seçti. Formula 1, dünyaca ünlü spor etkinliği olup, 2005–2011 yıllarında İstanbul'da gerçekleşen etkinlik sonrası tekrar İstanbul'da olacak. 9 yıl aradan sonra İstanbul'un güzide semtleri arasında yer alan Eminönü ve Galata Köprüsü'nde gerçekleşecek.

Formula 1, Intercity İstanbul Park'ta

İstanbul Tuzla'da bulunan Intercity İstanbul Park, 5.378 km pist uzunluğu ile Formula 1 için ideal bir alandır. 150 bin kişi izleyicinin bulunabileceği bu özel organizasyonda 14 viraj bulunuyor. 6 sağ, 8 sol olarak virajlardan, saat yönü tersine doğru yarış yapılacak.

Tanıtım Filmi Sarayburnu Sahili'nde Start Verecek

İstanbul tanıtım çekimlerinin en merak edilen başlangıç noktası Sarayburnu sahili olacak. Tanıtım filmi Galata Köprüsü ile devam edecek. Formula 1 Türkiye normalde ücretli olan Kanal S'den ücretsiz olarak yayınlanacak.

Formula 1 Haberleri

7 kez İstanbul'da gerçekleşen Formula 1 Grand Prix 2005 kazananı Kimi Raikkonen olarak belirlenmiştir. Felipe Massa ise üst üste 3 kez zafer kazandı. Diğer yıllarda kazanan isimler ise Sebastian Vettel, Jenson Button, Lewis Hamilton olmuştu. Şimdi bu yıl düzenlenecek olan F1 yarışlarında kimin kazanacağı merak konusu oluyor.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler