Arama

Erzurum’dan Beş Madalya Geldi!

2 yıl önce

Erzurum’dan Beş Madalya Geldi!

Erzurum’dan Beş Madalya Geldi!
ad image

Erzurum’dan Beş Madalya Geldi!

Kayak Alp Disiplinli FIS Anadolu Kupası’na milli sporcular da katılmıştı. Erzurum’da düzenlenen bu organizasyon için de heyecan doruktaydı. Organizasyonu takip eden ve sonuçlarını merak edenler de sonuçlar için bir hayli hevesliydi. Beklenen an geldi ve Türkiye Kayak Federasyonu açıklamasını yaptı. Yapılan açıklamaya göre de düzenlenen organizasyon içerisinde büyük başarılar elde edildi. Türkiye, İran, Tacikistan ve Fas’tan katılan sporcular arasından başarı Türkiye’nin oldu. Katılan altmış iki sporcu içerisinden beş madalya yurdu kazandırıldı.

Açıklamalar içerisinde madalyaların alındığı detaylar da aktarıldı. Organizasyonun ilk günü için Ceren reyhan Yıldırım altın madalya sahibi oldu. Akabinde İranlı bir sporcu gümüş madalya almış, yine İranlı bir sporcu bronz madalyanın sahibi olmuştur. Kadınlarda oluşan bu skorun yanında erkeklerde de altın madalya İran’ın oldu. Berkin Usta gümüş madalyayı kazandı. İkinci gün için kadınlarda yine Ceren Reyhan yıldırım altın madalyanın sahibi olarak duyuruldu. Bu sefer, gümüş ve bronz madalyalar da Türk kadınlarının oldu.

Palandöken Kayak Merkezi’nden Madalya Haberleri Peş Peşe Geldi!

Alınan başarıların ardından destek mesajları gelirken sporcular ülkenin gururu oldular. Birçok yerden yapılan açıklamada sporcuların başarıları kutlanmadan geçilmedi. Bu sene yapılan organizasyon içerisindeki başarı da yeni hedeflerin mimari oldu. Tüm detayları en iyi şekilde öğrenebilmek ve takip etmek için de Justin TV üzerinden takip edebilirsiniz. Banko maçlar için son durumu ve içerikleri de öğrenebilme şansınız olabilir. Yapılan iddia tahminleri takip aşamasında da destek alabilmeniz mümkün

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler