Arama

EPAL yıldönümü kutlamaları nedeniyle uluslararası fotoğraf yarışmasını duyurdu.

2 yıl önce

EPAL yıldönümü kutlamaları nedeniyle uluslararası fotoğraf yarışmasını duyurdu.

EPAL yıldönümü kutlamaları nedeniyle uluslararası fotoğraf yarışmasını duyurdu.
ad image

 

EPAL yıldönümü kutlamaları nedeniyle uluslararası fotoğraf yarışmasını duyurdu.

 

Dünya çapında 600 milyondan fazla EPAL Euro paleti kullanılmaktadır: Kamyonlarda, süpermarketlerde veya depolarda bunları görebiliyorsunuz. Fakat aynı zamanda paletler mobilya dünyasında yerini almakla beraber, dükkanlarda süs eşyası, kafe ve kulüplerde aksesuar olarak veya açık hava festivallerinde sahne olarak kullanılır. EPAL Euro paletleri her yerde kolayca görülebilir ve uluslararası paylaşım ekonomisinin bir parçasıdır. EPAL, bu yıl EPAL'in 30. yılını ve Euro paletinin 60. yılını kutluyor ve bu çifte yıldönümünü uluslararası bir fotoğraf yarışmasıyla sonlandırıyor.

 

Avrupa Palet Derneği “European Pallet Association e.V.” (EPAL), EPAL Euro paletini uluslararası bir fotoğraf yarışmasıyla yıldönümü kutlamaların odağı olarak bu sene sonunu kutluyor.

 

PALETİ YAKALA

EPAL, SNAP THE PALLET (PALETi YAKALA) sloganını kullanarak, topluluğunu EPAL Euro paletlerinin en güzel, en seçkin ve en sıra dışı fotoğraflarını SNAP THE PALLET web sitesinde paylaşmaya davet ediyor. Gönderilen tüm fotoğraflar web sitesinde bir çevrimiçi galeride gösterilecektir. Fotoğraflar ayrıca SnapThePallet altında Instagram'da yayınlanacak.

 

 

Kazanan: paylaşım ekonomisi

EPAL Euro palet havuzu, paylaşım ekonomisinin prototipidir. Uluslararası palet değişim havuzuna katılan herkes ve çevre de kazanıyor. Herkes EPAL Euro palet fotoğraflarını EPAL ile paylaşabilir ve SNAP THE PALLET ile kazanma şansı yakalayabilir. EPAL her ay en iyi fotoğraf için bir kişiye 1.000 € ve 100 € değerinde beş kişiye ikincilik ödülü sunuyor. Yarışmanın sonunda genel kazanan bir kişi 3.000 € alacak. Fotoğraf yarışması 1 Aralık 2021'de başlıyor ve Şubat 2022'nin sonunda bitiyor.

 

 

EPAL Hakkında:

 

Uluslararası bir birlik olarak, Avrupa Palet Derneği “European Pallet Association” e.V. (EPAL), EPAL Euro palet değişim havuzunun düzenlenmesinden sorumludur. EPAL Euro palet havuzu, dünyanın en büyük açık palet değişim havuzudur ve şu anda dolaşımda 600 milyonun üzerinde EPAL Euro paleti ve yaklaşık 20 milyon EPAL Box paleti bulunmaktadır. 1991 yılında değiştirilebilir Euro paletler için uluslararası bir dernek olarak kurulan EPAL, ulusal dernekler ve temsilciler aracılığıyla şu anda 30'dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. 1.500'den fazla EPAL lisansı olan işletmeciler, dünya çapında EPAL Euro paletlerini ve diğer EPAL yük taşıyıcılarını üretir ve onarır. EPAL, ekonomik kazanç politikası izlemez. EPAL'in faaliyetlerinin odak noktası, üretimin kalite güvencesi ile EPAL Euro ve Box paletlerinin onarımlarıdır. Yanı sıra EPAL Euro palet değişim havuzunun birçok kullanıcısını desteklemek. EPAL Euro palet değişim havuzu, 30 yılı aşkın süredir sürdürülebilir döngüsel ekonominin bir prototipi olmuştur. EPAL Euro paletlerinin yeniden kullanımı, değişimi, onarımı ve geri dönüştürülmesi, çevreye ve kaynaklara karşı sorumlu bir yaklaşım sergiler. Ahşap EPAL Euro paletler, CO2 emisyonlarını önleyerek iklimin korunmasına önemli bir katkı sağlar. EPAL markası tüm dünyada lojistikte kalite, güvenlik ve sürdürülebilirliği temsil eder.

 

Yarışma detayları ve katılım için www.epalturkiye.com sayfasını veya @epal_turkiye resmi instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler