Arama

En iyi USB bellekler

2 yıl önce


En iyi USB bellekler
ad image

Dijital verilerin hayatımızdaki önemi her geçen gün artıyor. Çocukluk fotoğraflarımızdan ödevlere, düğün videosuna kadar hayati önem taşıyan her türlü dosyayı artık dijital ortamda barındırıyoruz. Ayrıca bu verileri bir an bile yanımızdan ayırmak istemiyoruz. Yüksek kapasiteli sabit diskler hayat kurtarsa da, taşınabilirlik anlamında pek verimli değiller.

USB Type-C ve Type-A cihazlarınız arasında çalışan bir disk arıyorsanız, SanDisk’in Ultra Dual Drive Luxe ürünü işinizi görecektir. Bu bellek sayesinde verilerinizi USB Type-C portlu akıllı telefonunuz, tabletiniz vb. cihazlardan USB Type-A bilgisayarlarınıza kolayca taşıyabilirsiniz. Elbette bunun tam tersi de mümkün.

USB 3.0 özellikli SanDisk Ultra Dual Drive, Android telefon için USB bellek arayanlar için oldukça ideal bir seçenek. Bir ucunda mikro USB konnektörü, diğerinde USB Type-A konnektörü bulunan sürücü, verileri cihazlarınız arasında; Android akıllı telefonunuz veya tabletinizden dizüstü, PC veya Mac bilgisayarınıza aktarmanızı ve görüntülemenizi sağlar.

USB 3.1 özellikli SanDisk iXpand, iOS yani iPhone için USB bellek arayanlar için oldukça ideal bir seçenek. Bir ucunda Lightning konnektörü, diğerinde USB Type-A konnektörü yer alan sürücü, verileri iOS veya iPadOS sistemli iPhone/iPad cihazlarınıza, dizüstü, PC veya Mac bilgisayarınıza aktarmanızı ve görüntülemenizi sağlar.

iPhone ve iPad cihaz için USB bellek arayanlara sağlam bir alternatif olan Netac U652-128G, USB 3.1 teknolojisiyle çalışıyor. Bu da disk ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında hızlı veri aktarımı yapabileceğiniz anlamına geliyor.

Android telefon için ayrı, iOS için ayrı USB bellek almak istemiyor musunuz? O halde Hytech HY-XUFO31-128 ürünü tam size göre. USB 3.0 desteğiyle çalışan bellek Lightning + mikro USB + Type-C portlarını bir arada paketliyor. Bu sayede istediğiniz zaman istediğiniz telefona, tablete veya bilgisayara bağlayarak dosyalarınıza kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler