Arama

Dünya Genelinde İnternet Yavaşladı

7 yıl önce

Dünya genelinde, interner bağlantılarında yaşanan yavaşlığın nedenleri ortaya çıkmaya başladı. Sabah saatlerinde başlayan yavaşlık, öğle saatlerinden sonra normal seyrine dönebilir.

Dünya Genelinde İnternet Yavaşladı
ad image

4 Kasım 2016 sabah saatlerinde başlayan ve tüm dünyada kendini gösteren internet bağlantılarındaki yavaşlığın nedenleri arasında, Amerika, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve Avrupa ülkelerinin dahil olduğu siber atakların olduğu belirlendi. 

Siber saldırıları araştırma kurumlarından edinilen bilgiye göre, 4 Kasım sabah saatlerinden itibaren başlayan internet hızladında oluşan yavaşlığın, dünya genelinde etkisini gösterdiği belirtilirken, aralarında Amerika, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve Avrupa ülkelerinin bulunduğu siber atakların bu yavaşlamaya neden olduğu ifade edildi. 

İnternet bağlantılarında oluşan bu yavaşlamanın, başta sosyal medya siteleri olmak üzere genel internet kullanımını da etkilediği ifade edilirken, öğle saatlerinden sonra yaşanan sorunların, siber saldırıların hacmini düşürmesiyle beraber normal seyrine dönmesinin beklendiği açıklandı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler