Arama

Desen Şifresi Kırma Nasıl Yapılır?

2 yıl önce

Desen Şifresi Kırma Nasıl Yapılır?

Desen Şifresi Kırma Nasıl Yapılır?
ad image

Desen Şifresi Kırma Nasıl Yapılır?

Android işletim sistemi günümüzde oldukça fazla kullanılıyor. Cihazlarda güvenliğin sağlaması ve kişisel bilgilerin korunması adına şifre kullanımı yapılır. En çok tercih edilen şifre türlerinden birisi ise desenler oluyor. Desenlerin unutulması ya da bilinmemesi durumunda bunu açmak için bazı yöntemler mevcuttur.

Desen şifre kırma nasıl yapılır? Birçok kişi tarafından bu soru merak ediliyor. Kurtarma modu ile desen şifresinin kırılması mümkündür. Bu mod telefon marka ve modeline göre değişebilse de genel olarak açma tuşu, ses artırma tuşuna basılı tutularak kurtarma modu kullanılabilir.

Kolayca Desen Kilidi Kırma

 

Desen kilidini kırmak isteyen kişiler birden fazla yöntem kullanabilir. En kolay yöntemlerden birisi ise şifremi unuttum butonunu kullanmaktır. Öncelikle desen şifresinin birkaç defa yanlış girilmesi ve şifremi unuttum butonunun çıkması sağlanır. Daha sonra bu butona basılır. Cihaza göre değişse de mail adresinizi girerek, kurtarma kodu varsa onu kullanarak desen şifresinin kaldırılması sağlanabilir.

 Desen kilidi kırma işlemi için en kolay yöntemlerden birisi olarak gösterilebilir. Desifre sitesinde her türlü yönteme ve işleme dair bilgiler yer alıyor. Desen şifrelerini kırmak için belirtilen adımları izlemek ve sorunsuz bir şekilde işlem yapmak mümkündür.

Şifre Kırma Programları

 

Şifreler, herhangi bir sistemin güvenliğini sağlamak amacı ile kullanılır. Bu şifreleri kırmak için de birçok uygulama ve program geliştirilmiştir. Bunlardan bir tanesi de Wifi kırma programı oluyor. Modemlerin şifresini kırmak ve ücretsiz internet kullanımı sağlamak için geliştirilen bu uygulamalar oldukça fazla tercih ediliyor.

Belirtmek gerekir ki birçok farklı uygulama vardır. Her uygulama başarı açısından değişkendir. Aynı zamanda şifrenin kırılacağına dair kesin bir garanti söz konusu değildir. Kırma programı otomatik olarak deneme yapar ve şifreyi kırarsa kullanıcıya gösterir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler