Arama

Büyük Başarı Çeyrek Finalde Bizde Varız !

2 yıl önce

Büyük Başarı Çeyrek Finalde Bizde Varız !

Büyük Başarı Çeyrek Finalde Bizde Varız !
ad image

 

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, CEV EuroVolley çeyrek finalinde olmaya hak kazandı. Filenin Sultanlarının, CEV EuroVolley çeyrek finalindeki rakibi belli oldu: Polonya ile çeyrek finalde oynayacak. 1xbetm.info

Turnuvanın son 16 turunda Çekya'yı 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol takımımızın, maçtan sonra çeyrek finalde oynayacağı rakibin kim olacağı merakla beklenmeye başlanmıştı. Ukrayna- Polonya karşılaşmasının kazananıyla eşleşmeyi bekleyen millilerimizin rakibi Ukrayna'yı 3-1 mağlup eden Polonya oldu. Filenin Sultanları D grubunu birincilikle tamamladı. Turnuvanın son 16 turunda B Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Çekya ile eşleşmişti ve Çekya’yı 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Şimdi çeyrek finalde Polonya ile kozlarını paylaşacak. Polonya, Ukrayna’yı 3-1 mağlup etmişti.

Büyük Karşılaşma Hangi Tarihte, Saat Kaçta?

 Türkiye ile Polonya arasında gerçekleşecek olan EuroVolley Women çeyrek final maçı, 31 Ağustos Salı günü saat 17.30'da TRT1'den canlı yayınlanacak. TRT daha önce Filenin Sultanları'nın karşılaşmalarını TRT Spor Yıldız'dan veriyordu. TRT gelen tepkiler üzerine bu mücadeleyi 1. kanalına aldı ve belirtilen tarihte maçı canlı olarak izlenebilecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Çekya zaferinden sonra şu açıklamalarda bulundu: "Türkiye bir format üzerinde çok önemli performans gösterdi. Bu başarı kesinlikle tesadüf değil. Emek, mücadele, özveri, sistem sonucu elde edilmiş bir başarıdır. İşimiz hala bitmiş değil. Bundan sonra önümüzde 3 maç bulunmakta ve 3 maç sonra altın madalya almak istiyoruz. Milli takım emin ellerde". Diyip sözlerini noktaladı.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler