Arama

Blokchain uzmanı ve Kripto varlık geliştiricisi Mehmet YANARDAĞ

1 yıl önce


Blokchain uzmanı ve Kripto varlık geliştiricisi Mehmet YANARDAĞ
ad image

Blokchain uzmanı ve Kripto varlık geliştiricisi Mehmet YANARDAĞ, 2020 de kurmuş olduğu  Live Group, Muğla merkezli olup İstanbul, İzmir ve Hatay gibi şehirlerde ofisleri bulunmaktadır. Dijital pazarlama ajansı ile sektöründe büyük kuruluş çalışmaları ve partnerlikleriyle büyük projelere imza atmış ve Dijital temelli kripto varlık piyasalarına Marketing Manager olarak Blockchain teknolojilerine giriş yapmıştır.

Lıve Group kuruluşundan bu yana, Dijital pazarlama ve reklam ağında hizmet vermektedir. Şirket bünyesinde Reklam, P&R, Grafik içerik desteği, Sosyal medya uzman desteği, Web site tasarım & Yazılım, Müşteri Network ağı, Tercüman desteği, Proje geliştirme, Sektörel Ar-Ge desteği, Influencer Marketing, Sosyal medya yönetimi gibi dijital alanda hizmet vermektedir.

Öncesinde kripto varlık sektöründe Dijital marketing hizmeti vermekte olan Live Group ile birlikte kişisel olarakta önde gelen kripto varlık piyasasına devoloper ve proje geliştirici olarak birçok önemli projeye imzasını atmış olan Mehmet YANARDAĞ ilerleyen süreçte Yerel ve Global alanlarda kripto sektöründe kendi kuruluşu olan Live group şirketinin yanında birden fazla şirkete eş zamanlı olarak Devoloper ve CEO olarak hizmet vermiş başarılı sonuçlar elde etmiştir. Hali hazırda devam eden birçok projede yer almakta ve blokchain teknolojisine giriş yapmaya hazırlanan kurumsal firmalara danışmanlık vermektedir.

Mehmet YANARDAĞ kripto varlık piyasalarında temel aldığı ‘’kripto varlıklar psikoloji yönetimiyle başarı endekslidir’’ anlayışı ile önemli proje ve işlere imza atmaya devam etmektedir. Alanında birçok kurumsal kuruluşlardan eğitim alarak sertifika almaya hak kazanmıştır. Aldığı eğitimler arasında; Blockchain ve akıllı kontratlar, NFT teknolojisi, METAVERSE teknolojisi, Dijital pazarlama Yöneticilik ve idari uzmanlığı alanlar vardır.

 

http://livegrouptr.com/ 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler