Arama

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı

2 yıl önce


Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı
ad image

Dijital dönüşümün lokomotifi konumunda bulunan internetin en büyük hediyelerinden biri olarak kabul edilen kripto paralar, gün geçtikçe popülaritesini artırıyor. 2022 yılında milyarlarca dolarlık bir piyasa bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bu varlıklar, doğru ve yerinde hamleler yapıldığında yatırımcılarına ciddi miktarlar kazandırabilme potansiyeline sahip.

Bilindiği üzere Bitcoin başta olmak üzere neredeyse tüm kripto paralarda son birkaç aydır düşüş trendi hakim. Hatta Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda 33 bin dolar seviyelerine gerileyerek yatırımcılarını bir hayli endişelendirmişti. Bu nedenle piyasadaki düşüşün devam edeceğini düşünen bazı yatırımcılar, elindeki Bitcoin’leri satma kararı almıştı.

Özellikle Bitcoin’in kasım ayında gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse yüzde 50’lik bir düşüş yaşamasının ardından bazı açıklamalarda bulunan Morgan Stanley analistleri, yatırımcıların bu tür durumlarda sakin kalmasını, korkmamasını ve düşüşün geçmesini beklemesi gerektiğini ifade etti. Öte yandan bu süreçte kripto paranın daha da düşeceğinin düşünülerek panik halinde yapılan satışların da yanlış olduğu belirtildi.

Bitcoin ve diğer altcoinlerin son birkaç günde bir nevi zincirini kırarak yükselişe geçtiğini belirtelim. Zira Bitcoin, dün akşam saatlerinde 40 bin doları aşmayı başardı. Kripto para, bu makalenin yazıldığı sırada 41 bin 500 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler