Arama

Bitcoin sert düşüşe devam ediyor

2 yıl önce


Bitcoin sert düşüşe devam ediyor
ad image

Kripto para piyasasında zaman zaman düşüşler ve çıkışların yaşandığını biliyoruz. Fakat son günlerde Bitcoin büyük bir düşüşe geçti. Hatta son 6 ayın en düşük değerine ulaştı. Yatırımcılar da ikiye ayrılmış durumda. Bir kısmı toparlanıp tekrar çıkışa geçeceğini söylüyor. Diğerleriyse geçtiğimiz yılın Ocak ayı verilerini görebileceğini, yani 1 yılın en düşük seviyesine gerileyebileceğini belirtiyor.

Bitcoin, geçtiğimiz yılın Eylül ayında 39 bin 600 seviyesine geriledikten sonra, pek çok yatırımcının beklediği gibi çıkışa geçerek tarihinin en yüksek seviyesi olan 69 bin dolara geldi. Fakat ardından 53 bin dolar seviyesine kadar çekildi.

Fakat dün yaşanan düşüşün ardından son 6 ayın en düşük seviyesine gerileyince, pek çok kişi bunun da yeni bir kırılma noktası olduğunu ve düşüp çıkma konusunda belirsizliğini koruduğunu söyledi. Bugün de Bitcoin, düşüş eğilimini devam ettirerek 35 bin 112 dolara kadar geriledi.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında da 29 bin 278 dolar seviyesini gören Bitcoin’in, tekrar aynı seviyelere gelebileceği, hatta daha da altına düşebileceği söyleniyor. Fakat pek çok büyük yatırımcı bu konuda bir endişesi olmadığını, bu noktaya kadar gerilese bile tekrar çıkacağını düşündüğünü söyledi. Tabii bu konuşmaların piyasayı canlandırmak için yapıldığını iddia eden kişiler de mevcut.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler