Arama

Beşiktaş'ta Kaleci Yetersiz Kaldı

2 yıl önce

Beşiktaş'ta Kaleci Yetersiz Kaldı

Beşiktaş'ta Kaleci Yetersiz Kaldı
ad image

 

Beşiktaş'ta Kaleci Yetersiz Kaldı

Süper Lig'de zor günler yaşayan Beşiktaş futbol takımı Rizespor ile karşılaştı. Karşılaşmada kalesinde 2 gol gören Beşiktaş futbol takımında kaleci performansı ile eleştirildi. İyi giden maçta beraberlik elde eden siyah beyazlılar maç sonunda hayli üzgündü.

İyi Başladı Sonu Gelmedi

Rizespor'a konuk olan siyah beyazlı ekip ilk yarıya gayet iyi bir başlangıç yapmıştı. İyi giden futbolu sürdüremeyen Beşiktaşlı futbolcular kalelerinde 2 gol gördü. Genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'nun kaleyi koruyamadığı ve duran toplardan gol yediği görüldü. Daha 21 yaşında olan genç kaleci gecenin sonunda hayli üzgün duruyordu. 

Beşiktaş futbol takımı korona virüs salgını yüzünden birçok futbolcusunu ilk 11'e alamadı. Üstelik teknik direktör Önder Karaveli bile karantina sürecinde yer aldığından deplasmanda yer alamadı. Beşiktaş'ta kaleci Ersin Destanoğlu yer aldığı son 6 maçta kalesini iyi koruyamadı. Rizespor karşılaşmasında birinci yarıyı gayet iyi götüren genç file bekçisi ikinci yarıda 2 topu kurtaramadı ve takımı beraberliğe düştü. 

Duran Top Sorunu

Beşiktaş futbol takımının filesini koruyan Ersin Destanoğlu; Rizespor maçına iyi bir başlangıç yaparak motive olmuştu. Sonradan gelişen ataklar ve duran toplardan kalesini koruyamayan genç file bekçisinin maç sonundaki hali hayli üzgün duruyordu. 56. dakikada Pohjanpalo duran topu fırsat bildi ve Beşiktaş'ın filelerini havalandırdı. Aynı isim sahneye tekrar 68. dakikada çıktı ve kaleci Ersin'in kurtardığı topun geri gelmesinden faydalanarak 2. golü atmış oldu. 

onlineoyun.org

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler