Arama

Beats Fit Pro

2 yıl önce


Beats Fit Pro
ad image

Apple’ın Kasım ayında tanıttığı yeni kablosuz kulak içi kulaklığı Beats Fit Pro sonunda dünya çapında satışa çıkıyor. Şu an için kablosuz kulaklık Avrupa, Uzak Doğu gibi pazarlarda hafta başında satışa başladı. Apple’ın kısa süre içinde Türkiye için de aksiyon alması beklentiler arasında.

Apple Türkiye sayfasında şu an için Beats Fit Pro kablosuz kulaklık için çok yakında ibaresi yer alıyor. Teknoloji devi daha önce 10 Ocak tarihinde kablosuz kulaklığı Türkiye sayfasına ekledi. Beats Fit Pro Türkiye fiyatı şu an için 3149 TL. Dünya çapında satışa çıkması sonrası Türkiye’de ise gelecek hafta içinde yeni kablosuz kulaklık modelinin satışta olma ihtimal yüksek.

Apple AirPods Pro rakibi olan Beats Fit Pro, uzamsal ses gibi temel AirPods Pro özellikleri ile geliyor. Uzamsal ses sayesinde ses ne tarafa doğru bakarsanız bakın doğru yönden kulağınıza ulaşıyor. Kablosuz kulaklığın en önemli özellikleri arasında kulağa tam oturmasını sağlayan kanatlı tasarımı öne çıkıyor. Kablosuz kulaklık modelleri genel anlamda kulaktan düşme gibi sorunlarla ön planda. Beats Fit Pro modeli ise kanatlı yapısıyla her türlü kulak yapısına uygun bir ergonomi sunuyor.

Apple, Beats Fit Pro modeliyle iOS ekosistemi dışında Android cihazlarda da oldukça hızlı bağlanma özelliğine sahip. Ancak bu hızlı algılama için Android kullanıcıların Beats uygulamasını indirmesi şart. Yine bu uygulama üzerinde kulaklıkla ilgili ayarlar da yapmak mümkün.

AirPods Pro rakibi olan model şeffaflık moduna da sahip. Bu anlamda çevrenizi duymanız gerektiğinde ses performansından da ödün vermiyorsunuz. Beats Fit Pro bu anlamda H1 çipine sahip ve Siri desteği ile birlikte geliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler