Arama

Basri Tokgöz: Türkiye’nin en çok aranan ajans sahibi oldu

2 yıl önce

Basri Tokgöz: Türkiye’nin en çok aranan ajans sahibi oldu

Basri Tokgöz: Türkiye’nin en çok aranan ajans sahibi oldu
ad image

Kurmuş olduğu menajerlik ajansı Basriko Ajans ile pek çok yerli yabancı ünlüye hizmet sunan iş insanı Basri Tokgöz, Avrupa'nın en büyük firması Star Ajansı da kendi bünyelerine katarak, pek çok yerli yabancı ünlünün sektördeki menajerlik hizmetlerini üstleniyor.

İstanbul'da yaşamakta olan iş insanı Basri Tokgöz, kurduğu menajerlik ajansı Basriko Ajans ile pek çok yerli yabancı ünlüye hizmet veriyor.

Son dönemin gözde uygulamaları olan sosyal ağ platformlarının en çok tercih edilen ajans sahibi yatırımları ve çekmiş olduğu kısa metrajlı filmleri ile meşhur olan iş insanı Basri Tokgöz, sosyal ağların gücünü kanıtlamasının ardından Star Ajansı kendi bünyelerine katarak Basriko Ajansı faaliyete geçirerek pek çok yerli yabancı ünlünün sektördeki menajerlik hizmetlerini üstleniyor.

Ünlülerin kendilerini tercih etme nedenini açıklayan Basri Tokgöz, "Pekçok kurum ve kuruluş ile irtibat halinde olduğumuzdan dolayı sosyal ağların ve dijital platformların büyümesini değerlendirerek Avrupa'nın en büyük firması Star Ajansı (Star Agency) bünyemize dahil ettik. Şuan menajerliklerini üstlendiğimiz yerli yabancı pek çok ünlü sporcu sanatçı artist ve kişi bulunmakta bu kişilerin bizi tercih etme amacı nitelikli hızlı ve net çözümlere ulaştırmamızdır" dedi.

Sosyal Medya Platformlarında pek çok kişi tarafından İletişime geçildiğini dile getiren Basri Tokgöz, aralarında Türk ünlülerden Enes Özcan , Acun Boz , Murat Ilıcalı , Ertuğrul Öztürk , Osman Beyazıt, Barış Batur, Muazzez Avşar, Hülya Abacı ve Yabancı Ünlülerden Mike Beckham, Edward Ronaldo, Cristiano West Adriana Anderson, Pamela Lima gibi pek çok ünlüye hizmet verdiklerini dile getiren Basri Tokgöz, "Her Hayali Gerçekleştirmek için Başlamak gerekir" diyerek Kendilerini dahada geliştirerek daha çok ünlüye ulaşmak istediklerini belirtti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler