Arama

Başkan Karaosmanoğlu, STK’ları Konuk Etti

7 yıl önce

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK’larla buluşmayı sürdürüyor.

Başkan Karaosmanoğlu, STK’ları Konuk Etti
ad image
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK’larla buluşmayı sürdürüyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent üzerine yeni fikirler ve öneriler üzerine toplumun her kesimiyle olan ilişkisine ara vermeden sürdürüyor. Bu amaçla Korunmaya Muhtaç Çocukları Destekleme Derneği Başkanı Sevgi Gündoğdu, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr Aynur Karadenizli, Sivaslılar Derneği Başkanı Nevzat Kaleli ile yönetimleri Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu.
Yerel yönetimlerin demokrasinin gelişmesi ve hizmetlerin tespit edilerek kentte önemli adımlar atılmasının STK’larla olabileceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Müşterek ve sürdürülebilir fikirler hizmetlerin bereketli olmasına katkı sağlar. Bu ilişkiler aynı zamanda kent üzerinde farklı yaklaşımların da hayata geçerek insanımızın yaşam kalitesini de pozitif yönde etkileyecektir” dedi.
Görüşmelerde toplum içerisinde devletin dışında derneklerin, vakıfların ve birbirinden farklı STK’ların toplum yararına çalıştıklarında çok başarılı sonuçların ortaya çıktığını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsan ve hizmet merkezli derneklerin çoğalmasının faydasına çok inanıyorum. Korunmaya muhtaç vatandaşlarımızdan, mahallemizde yaşayan garibanımıza kadar devlet, millet ve STK’lar el birliğiyle kentlerimizin her noktasındaki insanımıza ulaşmaktadır. Bu çalışmalar gönüllülük esasıyla olurken, Büyükşehir Belediyesi olarak da bizlerde bu anlamda ciddi hizmetler ortaya koyuyoruz. Ancak bunun çok daha iyi seviyelere çekilmesi toplum dinamiklerinin daha aktif olmasıyla gerçekleştirilebilir” diye konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyarete gelen STK yöneticileri de çalışmalarından ötürü teşekkür ederek ziyareti sonlandırdılar.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler