Arama

Azerbaycan Tıp Üniversitesi Ücretleri

1 yıl önce


Azerbaycan Tıp Üniversitesi Ücretleri
ad image

Azerbaycan Tıp Üniversitesi Ücretleri

Azerbaycan Tıp Üniversitesi bünyesinde; iki farklı Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Askeri Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Fakültesi, Koruyucu Tıp ve Biyoloji Fakültesi yer almaktadır.

Azerbaycan Tıp Falültesi Kmpüsü içerisinde; dört adet hastane, kapalı spor salonu, altı adet öğrenci yurdu, konferans salonları, spor alanları, altı adet eğitim binası, kütüphane, bilimsel araştırma merkezi, pek çok klinik, kafetaryalar, büfeler ve daha pek çok farklı yapı bulunmaktadır.

Verilen eğitim ve sunulan imkanlar ışığında Azerbaycan tıp üniversitesi ücretleri oldukça ekonomiktir.

Azerbaycan Tıp Üniversitesi bünyesinde eğitim, öğrencilerin tercihine göre Azerice, Rusça ve İngilizce olarak verilmektedir. Okula kayıt yaptırılmadan önce yabancı dil seçimi gerçekleştirilmektedir. Hazırlık döneminde seçilen yabancı dilde eğitim alınmaya başlanmaktadır ve artık seçilen dilin değiştirilme imkanı bulunmamaktadır.

Azerbaycan Tıp Fakültesi’nd Okuma İmkanı.

Azerbaycan Tıp Fakültesi’ne sınavsız giriş yapılmaktadır. Bu üniversite okuyacak olan Türk öğrencilerin lise diploması not ortalaması 65 pun ve üzeri olmalı ya da üniversite giriş sınavından 180 ve üzeri puan alınmalıdır.

Ayrıca üniversiteye giriş için mülakat yapılmaktadır. Uzaktan bağlantı şeklinde de yapılan mülakatlarda öğretim görevlileri yer almakta ve seçilen eğitim dilinde gerçekleştirilmektedir. Mülakatta temel düzeyde kimya ve biyoloji soruları sorulmaktadır. Euro star yurtdışı eğitim mülakatlar hakkına öğrencilere destek sağlamaktadır.

Azerbaycan Tıp Üniversitesi Ücretleri.

Azerbaycan Tıp Üniversitesi ücretleri verilen eğitim kalitesi ve öğrencilere sunulan imkanlar ile kıtaslandığında oldukça ekonomik sayılacak bir düzeyde yer almaktadır. Ayrıca lisans ücretlerini 2 taksit şeklinde ödeme imkanı da sunulmaktadır.

Azerbaycan Tıp Üniversitesi ücretleri 2022 yılı itibari ile şu şekildedir;

  • Tıp Fakültesi için verilmesi gereken lisans ücreti 5 bin dolardır.
  • Diş Hekimliği Fakğltesi için verilmesi gereken lisans ücreti 5 bin dolardır.
  • Eczacılık Fakültesi için verilmesi gereken lisans ücreti 5 bin dolardır.

Ayrıca üniversite içerisinde yer alan yurtlar için ise;

  • 3 kişilik standar oda için yıllık 1000 Manat ücret talep edilmektedir.
  • 2 kişilik lüks oda için aylık  150 Manat talep edilmektedir.

Euro star yurtdışı eğitim danışmanlık firması Azerbaycan’da Üniversite okumak ile ilgili tüm bilgilendirmeyi talep eden öğrencilere yapmaktadır.

Eurostar Yurtdışı Eğitim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 49/5 (Mavi Han) Taksim - Beyoğlu / İstanbul Tel: 0(212) 244 66 00

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler