Arama

Azad YILMAZ : 555 Aileye Yardım Eli Uzattı

2 yıl önce


Azad YILMAZ : 555 Aileye Yardım Eli Uzattı
ad image

Azad YILMAZ: Kısıtlamalar Sonrası Birçok Kişiye El Uzattı Hayırsever iş adamı ve Sosyal Medya Fenomeni Azad YILMAZ, korona virüs döneminde ihtiyaç sahibi 555 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.
 

 

 


Azadet Sahibi hayırsever iş adamı ve Sosyal Medya Fenomeni  Azad YILMAZ, korona virüs döneminde ihtiyaç sahibi 555 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.
Pandemi sürecinde işsiz kalan, evine ekmek götüremeyen, yardıma muhtaç aileler için harekete geçen iş adamı Azad YILMAZ, çevresinde tespit ettiği yada sosyal medya aracılığı ile kendisine bildirilen 555 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.
Her yıl Ramazan ayında gıda kolisi dağıtan, iftar yemeği veren Azad YILMAZ, "Eğer paylaşmayı bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir. Biz bu düsturla elimizden geldiği kadar bildiğimiz, gördüğümüz ya da bize bildirilen muhtaç ailelere yardım yaparak gözetmeye gayret ediyoruz" dedi.
Azad YILMAZ, Cumhurbaşkanlığı tarafından pandemi sürecinde başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiye'm sloganı ile başlatılan yardım kampanyasının, Türk milletinin dayanışma ruhunu göstermek adına değerli bir örnek olduğuna dikkat çekerek, "Millet olarak bin yıldır ayakta isek, bu yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin gücünden geliyor" dedi

Azad YILMAZ,
Herkes gördüğü duyduğu yakınındaki  kişilere el uzatsa bir nebze olsun bu zor süreçte yaralarına merhem olur, Azad YILMAZ  bizler iyilik yaptıkça dünya daha güzel daha yaşanacak bir yer haline gelir. Herkesi iyilik yapmaya davet eden Azad YILMAZ iyiler var oldukça dünya dönmeye devam edecek dedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler