Arama

Astral Dükkân: Spritüel Bir Dünyaya Gizemli Bir Yolculuk…

2 yıl önce

Astral Dükkân: Spritüel Bir Dünyaya Gizemli Bir Yolculuk…

Astral Dükkân: Spritüel Bir Dünyaya Gizemli Bir Yolculuk…
ad image

Astral Dükkân: Spritüel Bir Dünyaya Gizemli Bir Yolculuk…

Astral Dükkân, astroloji ve meditasyon alanlarında 10 yıllık engin tecrübesiyle spritüel farkındalığınızı arttırmayı ve size sıra dışı bir boyutun kapılarını açmayı hedefliyor…

Reiki ve meditasyonun gücünü birleştirerek, modern dünyanın karmaşası içinde kaybolup gitmenizi önleyen Astral Dükkân, çaresiz gibi görünen durumlara çözüm buluyor, hayatınızın kördüğümlerini açmanızı sağlıyor. 21. Yüzyılın soğuk ve katı gerçekçiliğine karşı, meditatif tekniklerle ayakta kalmanıza yardımcı oluyor.

Özenle Hazırlanmış, İhtiyaca Yönelik Meditatif Teknikler

Astral Dükkân Reiki Meditasyon setleri; kötü giden ilişkilerinizi şifalandırıp yoluna koymanıza, hayatınıza bolluk ve bereketi çağırmanıza, auranızı düzenleyip tüm dikkatleri üzerinize toplamanıza, ilişkisel dinamikleri dengelemenize, enerjinizi temizleyip, ruhsal detox yapmanıza ve ihtiyacınız olan başarıya kavuşmanıza yardımcı olacak.

Astral Dükkân, sayıların gizemli gücünü de hizmetinize sunuyor, ileri seviye numeroloji teknikleri sayesinde, sadece 30 dakikalık bir telefon seansıyla hem karakter analizinizi eksiksiz ve detaylı bir şekilde yapıyor, hem de geleceğinize dair çok önemli ipuçları vererek, tüm kararsızlıklarınızda yanınızda oluyor ve en doğru kararları almanız için size destek veriyor.

Meditasyon Telkinleri de Astral Dükkân’ın son derece başarılı bir şekilde uyguladığı tekniklerden sadece biri. Bilinçaltındaki olumsuz düşünce kalıplarını ortadan kaldırmak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için bilinçaltını tekrar programlamaya yönelik bu meditasyon telkinleri, Astral Dükkân spritüel yaşam ve danışmanlık ekibi tarafından danışanların ihtiyaçlarına yönelik olarak özenle ve büyük bir dikkatle hazırlanıyor.

Danışanlar tarafından büyük ilgi gören ve çok olumlu yorumlar alan bu telkinler arasında; bilinçaltını negatif kodlardan kurtulma, hayallerine ulaşma, kaygılardan, korkulardan arınma, aşkı bulma, şans blokajlarından kurtulma, çakraları aktive etme, hatta fazla kilolarından kurtulup, sigarayı bırakma telkinleri bile var.

Kadim Astroloji ilmini de en verimli şekilde kullanarak, tüm analizlerinde ve meditasyon setlerinde gezegenlerin açıları ve ev konumlarını dikkate alıyor, kişiliğinizin gizli kalmış potansiyellerini öne çıkarıyor, hayatınızı yoluna sokmanızı sağlayacak, belki de bu zamana kadar hiç farkında olmadığınız ipuçlarını gözlerinizin önüne seriyor.

Astral Dükkân markasının sahibi DENİZ; Eğitimin Gücüne İnanmış ve Her Koşulda Etik Olmayı Misyon Edinmiş Bir Modern Yaşam Şifacısı…

Astral Dükkân, gelişmenin ve öğrenmenin sınırı olmadığına inanıyor ve tecrübesini, eğitimle de desteklemeye devam ediyor.

Astral Dükkân spritüel yaşam ve danışmanlık ekibi, Astroloji, Aromaterapi, Reiki, Çakra Olguları, Hipnoz, Şifalı Bitkiler ve Ayurveda gibi olmazsa olmaz mesleki eğitimlerin yanı sıra, danışanları daha iyi anlamaya ve yol gösterici olmaya yönelik, Yaşam Koçluğu, Motivasyon, NLP, EFT, Nefes Terapisi ve Eğitimcinin Eğitimi gibi eğitimleri de başarıyla tamamladılar.

Bilgilerinin üzerine daha fazla bilgi ve tecrübelerini katarak spritüel yolculuklarına devam eden Astral Dükkân spiritüel yaşam ve danışmanlık ekibinin aldığı tüm eğitimlerin hepsi sertifikalı olup, yerli, yabancı üniversitelerin ilgili bölümleri, ilgili dernekler, federasyonlar ve konfederasyonlar tarafından akredite.

Tüm danışanlarına karşı yüksek bir etik duygusu ile yaklaşan Astral Dükkân, danışan gizliliğine çok önem veriyor ve her zaman yasal bir çerçeve içinde hareket ediyor. Verilen hizmetlere ait bütün dallarda eğitimlerini tamamlamış danışanlarla çalışıyor.

En Üst Seviyede Müşteri Memnuniyeti

Astral Dükkân, danışanlarının yardımına sadece yüz yüze değil, online görüşmeler ile de koşuyor ve her koşulda yanlarında olduğunu hissettiriyor.

Uzun süredir danışanlarından aldığı olumlu geri dönüşlerle gücüne güç katan Astral Dükkân, her geçen gün sunduğu spiritüel hizmetlerle müşteri memnuniyetini arttırıyor. Astral Dükkân tarafından hazırlanmış olan meditasyon çalışmalarının faydalı etkileri, bütün dünyada uygulayanlar tarafından sıklıkla test ve tespit ediliyor. Tüm çalışmalar kişiye özel hazırlanıp uygulanıyor. Instagram sitesindeki coşkulu referanslar da Astral Dükkân’ın başarılarının en büyük tanığı.

İlk aşamada şüpheyle yaklaşsalar bile, Astral Dükkân sayesinde hayatını düzene koyan, ilişkilerini düzelten, geleceğine daha olumlu gözlerle bakmaya başlayan, uzun zamandır bekledikleri mutluluğa kavuşan danışanlar sıklıkla teşekkürlerini dile getirmekten ve Astral Dükkân’ın hizmetlerini başkalarına da önermekten çekinmiyorlar.

Astral Dükkân modern dünyanın girdapları arasında kaybolmuş kişilere ümit olmaya ve toplumun değer yargılarına saygılı bir şekilde spiritüel hizmetlerini sunmaya devam ediyor…

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler