Arama

' Aslan Özcan ; Profesyonel Manzara Fotoğrafçısı Aslan Özcan Kültür Elçisi Seçildi. '

2 yıl önce

' Aslan Özcan ; Profesyonel Manzara Fotoğrafçısı Aslan Özcan Kültür Elçisi Seçildi. '

' Aslan Özcan ; Profesyonel Manzara Fotoğrafçısı Aslan Özcan Kültür Elçisi Seçildi. '
ad image

Aslan Özcan ; Profesyonel Manzara Fotoğrafçısı Aslan Özcan Kültür Elçisi Seçildi

Viral olan içeriklerin usta ismi profesyonel manzara fotoğrafçısı Aslan Özcan keşifleri ve kendine has bakış açısıyla ülkemize büyük bir değer katıyor. Bununla birlikte başarısı da dilden dile dolaşan sanatçının gurur kaynağı olacak haberini sizlerle paylaşmak istedik. Aslan Özcan, perspektifi ile artık bizim kültür elçimiz.

Kültürümüzün ve coğrafyamızın bilinmeyen değerlerini kültürlerarası yolculuk sürecinde başarı ile taşıyan sanatçının bu konuma uygun görülmesi beklediğimiz bir haberdi açıkçası. Başarısının taçlandırılması ile bize sağladığı kazanımların da gerekli değere kavuşmasından büyük mutluluk duyduk.

Aslan Özcan Nasıl Başardı?

Kültür elçisi olabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Tamamen özgün bir bakış açısı, yaratıcı çalışmalar ve etki yaratabilecek işler çıkartmak ilk adımlar ve bunun yanı sıra karakteriniz ve üslubunuzla da tüm bu aktarım sürecini layıkıyla yapmanız gerekiyor.

Aslan Özcan’ın kültür elçiliği sürecinde tüm unsurları eksiksiz karşılayan biri olduğunu görebiliyoruz. Çalışmaya ve en iyiyi üretmeye odaklı bir fotoğrafçı olarak hiç yılmıyor ve manzara kendini anlatacak olgunluğa gelene kadar her anını sentezliyor. Bu yüzden çalışmalarındaki büyüleyici etkiden kendimizi alamıyoruz. Evet, gerçekten iyi bir fotoğrafın büyüsü nedir sorusunun yanıtını Aslan Özcan imzalı karelerde buluyoruz.

Elbette fotoğrafçılığı sadece çok çalışmak olarak tanımlayıp bırakmak yeterli değil. Kültür elçiliği için belirlenmiş bir aktarım kabiliyeti var ki, bunu da profesyonel fotoğrafçı Aslan Özcan’da birebir görebiliyoruz. Anlatmaktan, öğretmekten katkı sağlamaktan güler yüzü ve hoş sohbetiyle geri durmuyor.

 Arslan Özcan Tüm Dünyaya Türkiye’yi Tanıtıyor

Çalışmaları ile görenlerin büyük beğenisini toplayan Aslan Özcan tüm Türkiye’yi dolaşıyor ve ülkemizin manzarasını dünya için görücüye çıkarıyor. Birbirinden güzel ve nefes kesen görüntüler ile doğanın yeşilin ve yaşamın dilini fotoğraflarda konuşturan Aslan Özcan’ın Edirne’den Kars’a her köşede bir imzası olması ve tüm dünyanın ülkemizi profesyonel fotoğrafçı Aslan Özkan’ın perspektifinden tanıması en büyük temennilerimiz arasında.

Ülkemiz için bir değer olarak yetişen Aslan Özcan’ı yakından tanımak isterseniz de kişisel hesaplarına ve çalışmalarına bakabilirsiniz. Sizi büyüleyecek manzaralara şimdiden hazırlıklı olun deriz.

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler