Arama

Apple’dan müjde

2 yıl önce


Apple’dan müjde
ad image

Apple, fitness takip paketindeki özellikleri sürekli olarak geliştiriyor, örneğin en son Koşma Zamanı özelliği ile kullanıcıların daha tutarlı ve daha iyi koşular yapmasına fırsat tanıdı. Ancak yeni ortaya çıkan bir patent, Fitness+ için bir şeyleri değiştirme planları olduğunu gösteriyor: AirPods ile spor takibi yapmak mümkün mü?

Apple Insider tarafından keşfedilen patent başvurusunun adı “Poz Algılamalı Kablosuz Kulaklık Sistemi”. Patent başvurusuna göre Apple’ın kablosuz kulaklıkları, kullanıcının hareketleri sırasında ivmeölçer gibi yön bilgilerini toplamak için çeşitli sensörlerden yardım alacak.

Rapora göre, ana elektronik cihaz (iPhone, iPad) kablosuz olarak kulaklığa bağlanabilir ve kullanıcının kafa hareketi rutini veya herhangi bir egzersiz performansını değerlendirirken, kullanıcıya yön ve geri bildirim sağlayarak spor takip sisteminin bir parçasını oluşturabilir.

Yine de Apple patentlerinde alınan teknolojilerin her zaman gerçek ürüne ulaşmadığını da unutmamak gerekiyor. Ayrıca şirket bu teknolojiyi gelecek AirPods’a eklemeyi planlıyorsa en azından birkaç yıl daha beklemek zorundayız. Apple’ın ayrıca AirPods için duruş ve vücut sıcaklığı izleme dahil olmak üzere çeşitli sağlık özellikleri üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler