Arama

Apple, WWDC22 katılımcılarını belirlemeye başladı

1 yıl önce


Apple, WWDC22 katılımcılarını belirlemeye başladı
ad image

Apple, COVID-19 pandemisinin başlangıcından bu yana ilk yüz yüze etkinliğini düzenleyecek. 6-10 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Geliştiriciler Konferansı’na (WWDC22) sayılı günler kala şirket, sınırlı sayıda geliştiriciye davet göndermeye başladı.

Seçilen geliştiricilerin WWDC22 etkinliğine katılabilmek için 18 Mayıs’a kadar daveti kabul etmeleri gerekiyor. Apple davet notunda, katılımcıları Apple Park’ta tüm gün sürecek bir deneyimin beklediğini ve bununla beraber kampüste inşa edilen yeni Developer Center’ı keşfetme şansı yakalayacaklarını belirtiyor.

Ayrıca katılımcıların, Apple’ın şart koştuğu sağlık ve güvenlik kriterlerini de karşılamaları gerekiyor. Buna etkinlikten 72 saat önce negatif bir COVID-19 testi de dahil. Maske takıp takmamak isteğe bağlı olmakla birlikte ABD’de yerel yasalara bağlı olarak değişebiliyor.

WWDC22 konferansında iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 ve watchOS 9 sürümlerinin tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte uzun zamandır beklenen Mac Pro’nun da görücüye çıkma ihtimali var.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler