Arama

Apple ve LG anlaştı

2 yıl önce


Apple ve LG anlaştı
ad image

Samsung ve Oppo gibi markaların katlanabilir ekranlı cihazlar duyurmasıyla birlikte tüm gözler Apple’a çevrilmiş durumda. Katlanabilir iPhone için üretim ortaklarını araştırmaya başlayan Apple’ın LG ile ortaklık yaptığı iddia edildi.

The Elec tarafından paylaşılan son rapora göre Apple ve LG arasında katlanabilir panel için anlaşmalar başladı. LG Display tarafından HP’ye satılan bu paneller, şirketin 11 inçlik dizüstü bilgisayarında yer alacak. Ancak son iddialara göre Apple, iPhone için bu panellere talip olmuş olabilir.

Bu panelin yanı sıra iki şirketin, katlanabilir OLED planlarına sahip olduğu da belirtildi. Katlanabilir OLED ekranın iPad, MacBook veya iPhone/iPad karışımı yeni cihazda kullanabileceği düşünülüyor.

Daha önce Mark Gurman ve Ross Young bu ekranın 20 inç olacağını söylese de, yeni raporda herhangi bir boyut paylaşılmadı. Ancak panelin “ultra ince camlı tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için tasarlandığını” dile getirildi.

Daha önceki raporlar ve son Elec sızıntısıyla birlikte Apple’ın ilk katlanabilir cihazının 2025 yılına kadar gün ışığı görmeyeceği düşünülüyor. Ayrıca olası iPhone, iPad veya başka bir cihazın çıkış tarihi 2026 veya 2027 olabilir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler