Arama

Apple müşterilere kulak verdi

2 yıl önce


Apple müşterilere kulak verdi
ad image

Apple, geçtiğimiz ay iPhone SE’nin yeni modelini tanıttı. Şimdiyse iPhone 14 serisi için tanıtıma hazırlanıyor. Eylül ayında düzenlenmesi beklenen etkinlik öncesinde ise yeni modellerin büyük ölçüde tasarımsal özellikleri ortaya çıktı.

Apple, bu yıl tanıtacağı yeni iPhone 14 serisi ile birlikte mini modelini envanterinden çıkaracak. iPhone 12 ailesiyle aramıza katılan bu model, yerini Max isimli yeni bir cihaza bırakacak. Fakat mini modelini seven kişilerin endişelenmesine gerek yok. Zira şirket, önümüzdeki yıl yani 2023’ün Mart ayında yapacağı etkinlikte iPhone SE 4’ü tanıtacak. Bu cihaz da bu yıl kaldırılacak olan mini modelinin kasasını kullanacak.

Pro olmayanlarda ise 6.1 inçlik iPhone 14 ve 6.7 inçlik aileye yeni katılan iPhone 14 Max modeli yer alacak. Bu sayede Apple, Pro serisi için yüksek fiyatlara çıkmak istemeyen, fakat büyük ekran ve bataryalı cihaz talebinde bulunan kişilere hitap edebilecek.

Apple, tüm cihazlarını birer amiral gemisi olarak üretmeye devam edecek. Fakat Pro serisini biraz daha yukarı konumlandırmak istiyor. Zira tasarım anlamında bu cihazların boyutları birbirlerine eşitlenmiş olsa da ön ve arka taraflarında büyük farklar olacak.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin ön taraflarında artık bir çentik yerine tek uzun bir delik veya kamera deliği ile hap şekilde sensör yuvasından oluşan 2 delikli bir yapıyla gelecek. Ahize kısmı ise ekrandan çıkartılarak üst tarafa konumlandırılacak. Arka tarafında ise yine Lidar sensörden faydalanan 3’lü kamera dizilimi bizleri karşılayacak.

iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinde ise ön tarafta geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 13 Pro modellerinde olduğu gibi küçültülmüş bir çentik göreceğiz. Aynı zamanda kullanılan ekranın yine 60 Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Arka tarafında ise yine iPhone 13 ve 13 mini’de olduğu gibi çapraz dizilime sahip 2 adet kamera olacak. Fakat lens boyutlarının iPhone 13 Pro modellerinde olduğu gibi büyüyeceği öne sürülüyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler