Arama

Apple etkinliğinden ilk bilgiler

2 yıl önce


Apple etkinliğinden ilk bilgiler
ad image

Teknoloji devi Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Tarihinin en geniş yeni ürün şovu olacağı söylenen etkinlikten önce şirketin 3 yeni Mac kaydettiği söylentileri dolaşıyor.

Merakla beklenen Apple Mart etkinliğine haftalar kala Consomac, Avrasya düzenleyici veri tabanına üç yeni Mac kaydedildiğini tespit etti. Bu da ürünler için EEC (Avrasya Ekonomik Komisyonu) sertifikası aldığı anlamına geliyor. A2615, A2686 ve A2681 model numaralarına sahip olan ürünlerden birinin laptop olduğu söyleniyor.

Ocak ayının sonlarına doğru şirket, iPhone SE+ 5G ve iPad Air 5 için de ECC sertifikalarını aldığını görmüştük. Bu sertifikalar, ürünlerin Avrupa pazarında satılmaya uygun olduğunu, dolayısıyla kısa bir süre içinde satışa sunulabileceklerini gösteriyor.

Bloomberg, Apple’ın beklenen sanal etkinliği 8 Mart‘ta gerçekleştirmeyi planladığını söyledi. Bu etkinlikte bizleri yeni bir Mac‘in bekliyor olabileceğini de ima etti. Apple ürünleri genelde piyasaya sürülmeden 1 ila 3 ay öncesinden Avrasya veri tabanında görüldüğünden bu ihtimalin kesin olmasa da bir doğruluk payı var.

Bütün bunların yanında Apple’ın Apple Silicon geçişinin iki yıl içinde gerçekleşeceğini söylediğini göz önünde bulundurursak, bu yıl bizi çok sayıda Mac bekliyor olacak. Ayrıca kayda değer bir şasi yeniden tasarımına sahip ikinci nesil bir Apple Silicon MacBook Air‘in yılın sonraki dilimleri için hazırlandığı da söyleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler