Arama

AnonTurk Türkiye'nin Derin İnternet Platformu

2 yıl önce

AnonTurk Türkiye'nin Derin İnternet Platformu

AnonTurk Türkiye'nin Derin İnternet Platformu
ad image

 

AnonTurk ismiyle 2011 senesiyle yayın hayatına başlayan Türk Siber Güvenlik ve Saldırı forumu günümüzde hala alanında en iyisini yapmaya devam ediyor. Pentest, sistem zaafiyetleri testleri, sosyal mühendislik konularıyla ilgilenen büyük bir topluluğa ev sahipliği yapan AnonTurk'te üye alımları kısıtlı süreliğine aktif olup bünyesinde kaliteli bir kitleyi barındırıyor.





Deepweb'de sörfleyenlerin uğrak yeri olan AnonTurk birçok konu ile insanları siber dünyanın karanlık tarafıyla tanıştırıyor. Forum sadece Türkçe olarak hizmet veriyor ve Türk üyelerden oluşuyor.

AnonTurk adı üstünde Anonim Türk Topluluğu. Burada diğer web servislerinden farklı olarak üyelerin hiçbir bilgileri toplanmıyor. IP adresleri ve Cookies kalıntıları gibi hassas veriler anlık işleyen sunucu görevlendirmeleri ile her saniye otomatik olarak temizleniyor. Hiçbir log bilgisi tutulmuyor ve ayrıca gizliliğine ekstra önem gösteren kullanıcılar için Tor adresi de aktif durumda.



Türkiye'nin en özgür topluluğu AnonTurk'te sadece birkaç kesin kural bulunuyor. Çıplaklık ve pedofili barındıran içerikler kabul edilmiyor ayrıca Terör ile ilişkili hiçbir içeriğe izin verilmiyor. Bu iki kural dışında tamamen özgür, herhangi bir kayıt tutmayan bir web platformu. İnternetin böylesine baskı ve sansüre uğradığı günlerde, özgür bir ortam arayanlara ilaç gibi gelecek web sayfası. Bünyesinde operasyon güvenliği ve gizlilik üzerine birçok önemli konu yer almakta. Eğer yolunuz düşerse birbirinden önemli ve faydalı bu konulara göz atmayı sakın unutmayın.

https://www.anonturk.com/

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler