Arama

Android ve IOS'ta İnstagram Sorunu

3 yıl önce

Android ve IOS'ta İnstagram Sorunu

Android ve IOS'ta İnstagram Sorunu
ad image

 

İnstagram kullanıcılarının son dönemlerde casino siteleri platforma girişte sorun yaşamaları sonucu, sosyal medyada bir lider konumuna gelen İnstagramın zor anlar yaşamasına sebep oluyor. Down Detector verilerine yönelik olarak sorunun dünyada olduğu anlaşılıyor. Erişimin kısıtlı olması zaman zaman oluyor.

Dünya genelinde oluşan bu sorun için tüm kullanıcılardan mesaj alıyor. Bazı platformlardan İnstagrama ulaşamamak kullanıcıları tedirgin ediyor. Sorunun tespiti ise tam olarak yapılabilmiş değil. Sorunlu bölgelerin başında ABD, Avrupa, Brezilya ve son dönemlerde Türkiye olarak belirlenmiş durumda.

İnstagram Neden Erişim Sorunu Yaşıyor?

Erişim sonu hakkında yetkililerden bir açıklama gelmezken, sorun tam olarak tespit edilemiyor. Kullanıcılar tarafında akıllı telefonlardan kaynaklı olduğu düşünülerek silinen ve tekrar yüklenen programda yer alan sorunun gitmediği anlaşılıyor.

İnstagram Hikâyeleri Olumsuz Etkilendi

Yeni güncellemelerle hikâye paylaşan ve geri dönüş alan hikâye bölümleri de güncel sorundan olumsuz etkileniyor. Kullanıcıları en fazla üzen de bu konu oluyor. Son hikâye paylaşımlarına giriş yapıldığında ekranda boş bir sayfa göze çarpıyor.

Son Raporlar

Bilinen sorun nedeniyle kullanıcılardan belirtilen sorunlar hakkında 3.570 rapor oluşturuldu. Bu rakamın daha da artması bekleniyor. Diğer sosyal medya hesaplarından da sorunla ilgili birçok yorumun yapılması, bu sorunun devamı halinde küresel bir krize dönüşmesi bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler