Arama

Android Nougat Kullanacak Cihazlar

7 yıl önce

Kısa bir süre sonra yayınlanması beklenen Android İşletim Sistemi'nin Nougat sürümünün hangi cihazlara geleceği belli oldu.

Android Nougat Kullanacak Cihazlar
ad image

Çok yakın bir gelecekte, bazı Android telefonlarda yeni sürümünün yerini alacağı kesinleşen Android Nougat'ın hangi telefonlar için yükleme alacağı netlik kazandı.

Geçtiğimiz Haziran ayı ortasında duyurula Android İşletim Sistemi'nin yeni sürümü Nougat için daha önce yapılan tahminler artık yerini gerçek bir bilgiye bıraktı.Şimdilik Nexus cihazlar ve Android One platformu altında çıkarılan cihazlarda Android Nougat 7.0'ın Beta versiyonu ile denenmeye sunulan işletim sisteminin telefonları belli oldu. Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Generel Mobile GM5 Plus ve General Mobile 4G modelleri Nougat güncellemesine ilk olarak ulaşacak telefonlar oldu. Ayrıca akıllı cihaz olarak Google'nin kendi geliştirdği Pixel C modelinde de yer alacak olan Nougat sürüü için ayrca HTC One M9, HTC 9 ve HTC 10 modelleri de bu güncellemeyi alacak.

Diğer cihazlar için henüz net bir bilgi verilmese de bazı firmaların beta sürümünün testi yapıldıktan ve eksikleri giderildikten sonra cihazlarını bu uygulamaya açmayı planladığı da ön görüldü.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler