Arama

Android kullanıcılarına müjde

2 yıl önce


Android kullanıcılarına müjde
ad image

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Battle Royale konseptli Apex Legends Mobile için geri sayım başladı. 2019’da piyasaya sürülen, PC ve konsol platformlarında elde ettiği başarıların ardından mobil cihazlara da çıkmaya hazırlanan yapımla ilgili beklenen haber geldi.

Apex Legends Mobile, uzun bir süredir kapalı beta testleri ile sınırlı sayıda kullanıcı ile test edilmişti. Hatta geçtiğimiz ay sınırlı bölgesel lansmanını gerçekleştiren yapım; Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya, Filipinler, Endonezya, Meksika, Peru, Arjantin ve Kolombiya’daki Android ve iOS cihazlar için süreli şekilde çıkış yapmıştı.

Yukarıda belirttiğimiz üzere geçtiğimiz ayın başlarında gerçekleşen sınırlı bölgesel lansmanı kapsamında belirli ülkeler Apex Legends Mobile’ı süreli de olsa deneyimlemeye başladı. Oyunun genel çıkış tarihi ise henüz belli değil. Ancak iddialara göre yaz sonuna doğru eylül ya da ekim aylarında oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Son dönemde oyun sektöründe Battle Royale konseptli oyunların sayısında ciddi bir artış yaşandı. EA’nın 2019 yılında piyasaya sürdüğü ve oyunseverlerden olumlu geri dönüşler almayı başaran Apex Legends’in mobil sürümü oyuncuların beğenisini kazanacak mı ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler