Arama

Android Auto artık kullanılamayacak

1 yıl önce


Android Auto artık kullanılamayacak
ad image

Eğer pek yeni olmayan bir otomobil kullanıyorsanız, aracınızda Android Auto’ya erişmek için telefonunu kullananlardan olabilirsiniz. Google, araç içi navigasyonunda Android olmayan araçlar için Android Auto for phone screens adında faydalı bir uygulama sunuyordu. Milyonlarca insanın kullandığı faydalı uygulama için çok tepki çekecek bir açıklama geldi.

Araç içi navigasyon sisteminde Android Auto olmayan araç sahipleri, telefonunun ekranını Android Auto arayüzüne çeviren uygulama ile basit bir çözüme sahip oluyordu. Play Store’daki istatistiğe göre bu çözümü sağlayan Android Auto for phone screens uygulaması 5 milyondan fazla kez indirilmişti. Google’ın bazı kullanıcılara gönderdiği bildirim, uygulamanın yakında kullanılamaz hale geleceğini haber veriyor.

Bu uygulamanın kaldırılacağına dair söylentiler zaten uzun süredir aramızdaydı. Android 12 ile pek stabil çalışmayan uygulamada bir şeylerin bozuk olduğu belliydi. Google sadece ağzındaki baklayı çıkarmış oldu ve milyonlarca kullanıcı, Android destekli bir araba almak zorunda kalacak. Elbette sadece araç içi navigasyonu değiştirmek de çözüm olabilir. Ancak bu da her araç ile uyum sağlayamıyor ve fabrika çıkışlı navigasyon kadar iyi olamıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler