Arama

Anahtarların yerini alıyor

1 yıl önce


Anahtarların yerini alıyor
ad image

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan BMW bu hafta iki yeni aracını duyurdu. Tamamen yeni bir elektrikli SUV aracı olan 2023 X1 ve iX1, Digital Key Plus özelliğini de destekliyor. Digital Key Plus özelliğiyle dikkatleri çeken marka, ayrıca elektrikli araç yelpazesini de genişletiyor.

BMW Connected uygulamasının güncellemesiyle birlikte, Apple’ın iOS 14 özelliklerinden olan CarKey özelliğini de aktif etti. Otomobil devinin ‘BMW Digital Key‘ olarak duyurduğu bu özellik, kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Ancak Digital Key Plus, aracın yakınında olduğunuzu algılamak için ‘Ultra Geniş Bant’ teknolojisini kullanıyor. Bu da iPhone’unuzu cebinizden dahi çıkarmanıza gerek kalmadığını gösterir. Bu hassaslık, araç ile iPhone arasındaki radyo sinyalinin başka taraflardan engellenmesi halinde kaçak akım saldırısını da önler. Bu da güvenliğin artmasını sağlar.

Digital Key Plus’ı kullanmak için iPhone 11 ya da daha yenisi cihazlara ihtiyacınız var. Aynı zamanda Apple Watch 6 Serisi ya da daha yenisi gerekiyor. Bu özellik, 2022 i4, 2022 iX modellerine ve şimdi de 2023 X1 ve iX1 araçlarına kademeli olarak sunuldu. Ayrıca BMW, standart NFC tabanlı Dijital Anahtar özelliğine de 2021 ve daha yeni araçlarında yer veriyor. Ek olarak, iPhone’unuzun şarjı bitse bile, bu özellik Güç Rezervi moduyla beş saate kadar çalışabiliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler