Arama

AMD’den rekor

2 yıl önce


AMD’den rekor
ad image

CES 2022 hazırlıklarına devam eden AMD, nihayet Zen 3 mimarisine sahip Threadripper işlemcilerini duyuracak. AMD Ryzen Treadripper 5000 Pro modelinin bazı özellikleri sızdırıldı.

Son yıllarda işlemci pazarında oldukça önemli başarılara imza atan AMD, Threadripper serisi ile kullanıcıların beğenisini kazandı. Birçok kişi tarafından merakla beklenen Zen 3 Threadripper işlemciler, Mart ayında satışa sunulacak.

280W TDP değerine sahip olan Ryzen Treadripper 5000 Pro, AMD tarafından geliştirilen Zen 3 çekirdek mimarisi ile donatılacak. Zen 3 mimarili yeni AMD Ryzen işlemciler, 7nm Plus litografi ile gelmesine rağmen büyük oranda performans geliştirmesi içeriyor. 

Çift işlemcili sistemi Threadripper Pro 3995WX (64 çekirdek) sistem ile karşılaştıran TomsHardware ekibi, yüzde 44 performans artışı gerçekleştiğini duyurdu. Performans artışındaki oranın sentetik test yazılımları nedeniyle düşük olduğu belirtiliyor.

128 çekirdekli işlemci ve 4 TB RAM desteği ile dikkat çeken AMD, Mart 2022’de yeni işlemcisini piyasaya sürecek. Gigabyte, Supermicro ve ASRock Rack gibi şirketlerin yeni işlemciler için ilk anakartları yakında kullanıcılara sunacağı tahmin ediliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler