Arama

Altay Dinç lüks araç dizaynında dünya markası oldu

1 yıl önce


Altay Dinç lüks araç dizaynında dünya markası oldu
ad image

Girişimci Altay Dinç’in son derece ilginç ve sıra dışı bir başarı öyküsü var. 14 yaşında iş hayatına işportacılık yaparak başlayan Dinç, kuyumculuktan oto yıkamaya, tekstilden gıda işine neredeyse çalışmadığı sektör kalmamış. 

Fakat en sonunda tutkularını gerçekleştirmek üzere otomotiv sektörüne atılmaya karar vermiş.   
2014 yılında Başkent Oto Dizayn’ı kuran Altay Dinç, 8 yıldır lüks araçları başarıyla dizayn ediyor. Özellikle servis ve turizm araçlarında bir çok ilke imza atan işadamı, geçtiğimiz dönemlerde dünyadaki ilk ve tek Maybach Sprinter’ın üretimini yaparak Busworld fuarının gözdesi haline gelmiş. Özellikle yurtdışından katılan katılımcılar, baştan aşağı dönüştürülen araca büyük ilgi göstermiş. 

2018 yılından bu yana iki kez Türkiye’nin en başarılı yılın yükselen girişimcisi ve en iyi dizayn ödülünü kazanan Arnavut asıllı işadamı, 2020 yılının ticari araç dizayn satış birinciliğini de elinde tutuyor. 
Ankara’da 6.500 m2 alana kurulu fabrikasında 38 uzman personelle hizmet veren Dinç’in müşterileri arasında ünlü isimler sıklıkta...

Yoğun ilgi ve talep üzerine İstanbul’da da bir showroom ve imalathane açmaya karar veren Altay Dinç, ALTAY VIP LUXURY CAR DESIGNERS’ı kurarak 2022 yılında faaliyetlerine Ankara, İstanbul olarak devam etmekte. 
Bünyesinde geliştirdiği VIP araçları Bahçeşehir’deki lüks showroomda sergileyen Dinç, 2023 yılında Antalya’da da bir şube açacağını duyurarak ne kadar azimli bir girişimci olduğunu gösteriyor. 

Altay Dinç, iş hayatında ne kadar ne kadar disiplinli olsa da evde ideal bir aile babası… İki çocuk babası olan genç işadamının müziğe olan tutkusu ise onu albüm yapmaya teşvik etmiş. Uzun süredir üzerinde çalıştığı single’ını bu yıl bitmeden çıkarmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler