Arama

AirPods Pro 2 geliyor

1 yıl önce


AirPods Pro 2 geliyor
ad image

AirPods Pro, Apple kullanıcılarının yapabileceği en iyi kulaklık seçimlerinden biri. AirPods ailesinin tek silikonlu kulak içi kulaklığı olması, onu müzik severler için özel kılıyor. Çantanızda kafaüstü bir kulaklık taşımak istemeyip, güçlü ve küçük bir kulaklığa sahip olmak isteyenler için AirPods Pro bugüne kadar en iyi çözümlerden oldu. Kulaklığın bir süredir AirPods Pro 2 adında yeni bir sürüme sahip olması bekleniyordu, yayınlanan bir rapor ile özellikleri sızdırıldı.

AirPods Pro 2 ile ilgili bazı beklentilerimiz zaten oluşmuştu. Hatta kulaklığın ne zaman çıkabileceğine dair söylentileri de sıkça duyduk. Genel yorum, yeni neslin iPhone 14 ailesi ile birlikte tanıtılacağını söylüyor. Yani bu yıl yeni AirPods Pro ile karşılaşmayacağız.

Yine de analistin beklentileri şu şekilde:

Geliştirilmiş H1 çip: İlk AirPods’tan beri aynı kalan çipin yenilenmesi ve böylece ses performansının artması bekleniyor.
Uzaktan ses çalma: AirPods kutusunu kaybettiğinizde hızlıca bulabilmeniz için kutuya bir hoparlör yerleştirilebilir.
Nabız ölçümü: Kulaktan nabız ölçümü yapılması ve bunun kullanıcıya anlık olarak gösterilmesi bekleniyor. Bununla birlikte bazı spor özellikleri de görebiliriz.
Sıcaklık sensörü: Kulak ve ortam sıcaklığının analiz edilebilmesi için sıcaklık sensörü eklenmesi bekleniyor. Ancak bu özelliğe şüpheli bakanların da sayısı fazla.
Ses akustiği iyileştirmesi: AirPods 3’te olduğu gibi bu kulaklıkta da daha iyi bir ses akustiği geliştirilmesi bekleniyor.
USB-C: Bu kulaklığın iPhone 14 ile gelmesini beklediğimiz için USB-C girişinin olacağına kesin gözüyle bakıyoruz.
İşitme cihazı özelliği: Bir süredir söylenti olan bu özellik, AirPods Pro 2 özellikleri arasında olursa sağlık için önemli bir adm olabilir. Daha önce buna dair render görüntüleri de ortaya çıkmıştı.
52Audio, Apple’ın daha önceki ses aksesuarlarıyla ilgili en doğru bilgileri veren kaynaklardan biriydi. Dolayısıyla bu beklentilere sıcak yaklaşabiliriz. Yine de mesafeyi koruyup, kulaklığın çıkışına en erken 1.5 yıl olduğunu unutmamak gerek.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler