Arama

AirPods 3 ile ilgili üzen karar

2 yıl önce


AirPods 3 ile ilgili üzen karar
ad image

Apple, dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Şirket, akıllı telefonlar ve bilgisayarların yanı sıra kulaklık gibi ürünlerin de üretimini sağlıyor ve bu sayede birçok müşteriye farklı ürünler sunabiliyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında Apple, merakla beklenen yeni nesil AirPods 3’ün tanıtımını gerçekleştirmişti. Tanıtım sırasında her ne kadar kulaklık çok sevilse de maalesef satışlarda durum pek de öyle olmadı. AirPods 3, bir önceki nesil AirPods kadar iyi ve iddialı bir satış başarısına maalesef ulaşamadı.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo’nun yaptığı paylaşıma göre Apple, bu sebepten dolayı tedarikçilerinden Nisan ile Eylül ayındaki AirPods 3 alımını yüzde 30 oranında azaltma kararı aldı. Bu durumdan dolayı şirket, bu yıl içerisinde tanıtılacak AirPods Pro 2’nin ardından birinci nesil AirPods Pro’nun üretimine son verebilir.

AirPods 2, yeni nesil AirPods 3’e rağmen hala sevilerek satın alınıyor. Arada tasarım anlamındaki değişiklikler dışında çok büyük farklılıklar bulunmaması birçok kullanıcıyı sevilen eski tasarıma doğru itiyor ve AirPods 3 satışları ciddi anlamda azalıyor. Ayrıca arada bulunan fiyat farkı da kullanıcıları eski nesli almaya teşvik ediyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler