Arama

Açık Öğretim Fakültesi AOF Öğrencilerinde Sınav Heyecanı

7 yıl önce

4-5 Haziran günlerinde yapılacak olan AÖF sınavı için heyecanlı bekleyiş başladı. Milyonlarca öğrenci merakla final giriş yerlerinin açıklanmasını bekliyordu. Haftasonunun gelmesiyle beraber öğrencilerde sınav heyecanı başladı. peki AOF sınav yerlerini henüz öğrenmemiş olan öğrenciler ne yapacak? İşte AOF Bahar Sınavları için sınav giriş belgesi çıkarma ve sınav giriş yerlerini öğrenme.

Açık Öğretim Fakültesi AOF Öğrencilerinde Sınav Heyecanı
ad image

AÖF final sınavları için heyecanlı bekleyiş başladı. 04-05 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi Dönem Sonu sınavları için Sınav giriş belgesi yayınlandı.

AÖF sınav giriş belgelerine “anadolu.edu.tr” adresinden ulaşabilirsiniz. Giriş belgenize Öğrenci sayfanızdan TC kimlik numaranız ve şifrenizle bakabilirsiniz. Başka bir yerde ve zamanda sınav hakkı açılmayacağından dolayı sınava girecek adayların sınav günü giriş yerlerinde olmaları gerekmektedir.

Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir. Sınavlarda cevap kâğıdına kurşun kalem ile test grubunun mutlaka kodlanması gerekmektedir. Tüm sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde hazırlanmakta ve bilgisayar ortamında değerlendirilmektedir. Bu sınavlarda öğrencilerin, derslerin her birinden ayrı ayrı başarılı olmaları gerekmektedir. Cevaplar değerlendirilirken doğru cevaplara puan verilecek, yanlış cevaplar için puan düşürülmeyecektir. Başka bir deyişle, yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecektir. Bu nedenle soru kitapçıklarındaki soruların cevapsız bırakılmaması, öğrencilerin yararınadır.

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 - 05 Haziran 2016 günü yapılacak ve tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.

Öğrencilerin sınavlardan geçme puanları şu şekilde

Harf Notu - Katsayısı

AA                4,00

AB                3,70

BA                3,30

BB                3,00

BC                2,70

CB                2,30

CC                2,00

CD                1,70

DC               1,30

DD               1,00

FF                0,00

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler