Arama

Abdülsamet Gödeoğlu Kimdir?

2 yıl önce

Abdülsamet Gödeoğlu Kimdir?

Abdülsamet Gödeoğlu Kimdir?
ad image

Abdülsamet Gödeoğlu Kimdir?

Abdülsamet Gödeoğlu genç ve gelecek vadeden sinema öğrencilerinden birisidir. Şu anda 23 yaşında olan genç isim Kahramanmaraş ilinde doğmuştur ve liseyi Özel Beyza Lisesi’nde okuyarak eğitim almıştır. Sonrasında ise üniversite sınavına girmiş ama bazı nedenlerden dolayı mezuna kalmıştır. İlk olarak yurtdışında mimarlık okumaya başlamıştır.

Sonrasında ise bunun asıl istediği şey olmadığına karar vererek Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde okuma kararı almıştır. Bunun için de Beykent Üniversitesi’ni tercih etti. Hayallerinin peşinden gitmek adına tercih ettiği bölümde hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Bölümünde her şeyi yaparak başarılı, iz bırakan ve örnek olarak gösterilen bir insan olmak istediğini dile getiriyor.

Kariyer Hedefleri

 

Abdülsamet Gödeoğlu’nun kariyer hedefleri oldukça etkileyici görünüyor. Kendisi ticaret ile iç içe olmasından dolayı çok sayıda insan ile tanıştığını ve aynı zamanda yurtdışında okuduğu süreçte ve yurtiçinde birçok farklı yeri ziyaret ettiğini belirtiyor.

Gödeoğlu bu sayede elde ettiği birikimlerini sinema sektörü aracılığı ile insanlara aktarmayı amaçlıyor. Kendisinin kısa filmleri vardır. Sinema sektörünü seçmesinde rol model olarak aldığı aktörlerden birisi olan Barış Akarsu’nun büyük payı var.

Üniversitede eğitimine devam eden genç isim bu süreçte öğrenebildiği her şeyi öğrenmeyi ve yapabildiği her şeyi yapmayı planlıyor. Sinema sektöründe sağlam adımlar ile ilerlemek isteyen Gödeoğlu adını sinema sektörüne altın harflere kazımak isteyen genç bir sinemacıdır.

İnstagram =sametgodeoglu

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler