Arama

35. Best Model of Turkey Yarışması Gerçekleştirildi.

1 yıl önce


35. Best Model of Turkey Yarışması Gerçekleştirildi.
ad image

35. Best Model of Turkey Yarışması Gerçekleştirildi.

30 kadın, 30 erkek yarışmacının podyuma çıktığı final gecesinde, jüri üyeleri yeni finalistleri seçmekte oldukça zorlu dakikalar yaşadı. Best Model kurucusu Erkan Özerman'a etkinlik gününde, sahnede sürpriz hazırlayan organizasyon komitesi, Pastamburada'nın muhteşem pastasıyla, misafirler ve yarışmacılarla beraber kendisinin doğumgünüü kutladılar. Gecede Ömür Gedik, Ege, Ozan Orhon, İshak Akbay gibi isimlerde sahne alarak, 29 Ekim yaklaştığı için, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Muzaffer Çaha, Faize & Sevim, Ece Gürsel, Best Model'in 35. Yıl jüri özel ödülü alırken, muhteşem geceyi Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu sundular.Kadın mankenler Faize&Sevim ve Richezza modaevinin Best Model için özel olarak hazırladıkları koleksiyonla, erkek mankenler ise Muzaffer Çaha ve Şinasi Günaydın'ın Best Model'e özel tasarımlarıyla podyuma çıktılar. Yarışmanın sanat yönetmenliği ve koreografisini Asil Çağıl, akış yönetmenliğini Ayla Kaymak gerçekleştirdi. 

Yarışmada jüri komiserliğini Av.Sadettin Dayıoğlu yaparken; Almila Nur Özerman, Evrim Yaşlak, Evren Yaşlak, Merih Ergürbüz Alsulaimani, Dilek Koç Etike, Muammer Kapucuoğlu, Ayşe Matur, Ümit Okur, Ahmet Güneş, Benan Kurtuluş Saraç, Emine Çam, Beyza Toksoy, Yasemin Zambak, Servet Babataşı, Çağla Kurtuluş, Bahar Erdeniz, Oğulsat Gagşalova, Emel Güneş, Tayfun Salkut, İlker Uzunalan, Ali Günaydın, Engin Koç, Rengin Vural, Cenk Kökan gibi isimlerde jüri üyesi olarak yer aldılar.  

Yarışmanın kazananlarıysa; 
Birincilik taçlarını Kübra Karakaş ve Emir Mayacı, ikinciliği Tuğce Tekin ve Attila Savaşan, üçüncülüğü Kübra Bolkent ve Ferit Elaldı oldular.

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler