Arama

2022 Formula 1 araçları

2 yıl önce


2022 Formula 1 araçları
ad image

Formula 1, dünyanın en çok izlenen spor organizasyonları arasında yer alıyor. Özellikle birçok yarışmacının bulunması ve yüksek seyir zevki sayesinde birçok otomobil tutkunu tarafından çok seviliyor ve izleniyor.

Mercedes, son 8 yılda Formula 1’de 8 takımlar şampiyonluğu ve 7 kez pilotlarıyla şampiyonluklar elde etti. Şirket, şimdi de 2022 yılında yarışacağı aracını tanıttı. Şirketin Formula 1 aracı 2020 yılında ırkçılığa tepki göstermek için siyah renge bürünmüştü. Yeni araçla birlikte şirket eski renklerine geri döndü ve araçta gümüş renkler kullanıldı.

Yeni Mercedes-AMG Formula 1 aracında gümüş rengi sıklıkla kullanılmış. Her ne kadar gümüş rengi hakim olsa da siyah renkler hala gözümüze çarpıyor. Takımın ana sponsoru Petronas‘ın ve takımın hissedarı INEOS‘un logoları araçta büyük oranda yer kaplıyor. Aracın ön kaputunda Mercedes amblemi yer alıyor.

Petronas’ın turkuaz ve INEOS’un kırmızı rengi sayesinde araç dışarıdan çok şık ve ilgi çekici gözüküyor. Aracın lansmanına takımın iki pilotu Lewis Hamilton ve George Russell katıldı. Formula 1’de yeni sezon 18 – 20 Mart’ın hafta sonunda Bahreyn GP’siyle başlayacak. Şirket, aracı Silverstone‘da piste çıkaracak ve 100 km’lik bir çekim günü düzenleyecek.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler