Arama

194 Megapiksel kamera

2 yıl önce


194 Megapiksel kamera
ad image

Motorola akıllı telefon pazarındaki Samsung ve Apple gibi devler karşısında rekabetçi bir marka olmasa da, belirli aralıklarla piyasaya sürdüğü telefonlar sayesinde ilklere imza atmayı ve adından söz ettirmeyi başarıyor. Motorola Frontier kod adına sahip olan modele ait bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Söz konusu kamera sensörünün Samsung tarafından geliştirilen S5KHP1 olması beklenirken, Evan Blass tarafından paylaşılan görsellere ve özelliklere göre cihazın 6.7 inçlik kavisli ekranı, delikli yapıda.

Sızdırılan görüntü, Motorola Frontier’i tüm açılardan parlak, metalik gri renkte gösteriyor. Ancak bugün piyasadaki tüm premium akıllı telefonlarda olduğu gibi malzemenin aslında cam olduğundan eminiz. Cihazın arka tarafında devasa ana kameraya ek olarak, 50 Megapiksel Samsung SKJN1SQ03 ultra geniş ve 12 megapiksel Sony IMX663 telefoto kamera bulunuyor.

Cihaza Xiaomi 12 ve Galaxy S22 serisinde kullanılan, şu anda bir Android telefonda kullanılabilecek olan en güçlü mobil işlemci olan Snapdragon 8 Gen 1 güç verececek.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler